PMF Stalen Masten

PMF STALEN MASTEN is geheel gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en conserveren van stalen masten. Door onze productspecialisatie weten we als geen ander wat er gebeurd in de markt voor openbare verlichting, verkeerssignalering, bewegwijzering en bovenleidingsystemen: niet alleen in Nederland, maar ook ver daar buiten. We hebben verstand van zaken, wat zich al uit met een duidelijke offerte, een zorgvuldige engineering en een overzichtelijke tekening. We kunnen teren op een zeer ruime ervaring, waarbij we een hele mooie balans hebben gevonden tussen de productie van grote en kleine aantallen masten volgens maatwerkspecificaties. Middels een klimaatneutrale productie wordt er topkwaliteit geleverd door een enthousiaste groep van gemotiveerde medewerkers en dat met een goede verhouding tussen prijs en kwaliteit. De no-nonsense mentaliteit binnen de gehele organisatie draagt bij aan een snelle levering. Dagelijks met veel enthousiasme werken aan uw masten: passie voor perfectie!

PMF Stalen Masten heeft vestigingen in Burgum en Veendam en biedt werk aan ruim 65 medewerkers waarvan er ruim 50 in vaste dienst zijn.

INTERNATIONAAL
PMF opereert niet alleen in Nederland. Bij de mooiste projecten in veel landen van Europa en ver daarbuiten schuift PMF vaak aan tafel om het ontwerp en de levering van stalen masten te bespreken. En daar zijn we best trots op.

CERTIFICATEN
Uiteraard beschikken we over een kwaliteitsmanagementsysteem, dat is gecertificeerd volgens NEN-EN-ISO 9001. We beschikken over een milieumanagementsysteem dat is gecertificeerd volgens NEN-EN-ISO 14001. De productie van stalen lichtmasten geschiedt onder het CE-certificaat NEN-EN 40-5. Alle lassers zijn gecertificeerd volgens NEN-EN 287 en/of NEN-EN 1418. Alle mogelijke lasverbindingen zijn vastgelegd en beproefd volgens de normen NEN-EN 15609 en NEN-EN 15614.

raadpleeg onze website: www.stalenmasten.nl of www.steelpoles.eu