PMF Mechanical

PMF MECHANICAL werkt voor diverse opdrachtgevers in de (petro) chemische, olie & gas-, food-, papier en karton- en bio-based industrie alsmede de offshore en de weg- en waterbouw. Daarnaast is PMF actief in de energiesector. PMF ontwerpt en vervaardigt leidingsystemen, drukvaten en hoogwaardige constructies en voert geïntegreerde projecten en onderhoud uit. PMF heeft brede kennis op het gebied van materialen, lassen, productietechnieken en conserveringssystemen. PMF is een flexibele en slagvaardige organisatie en continue in beweging als het gaat om verbeterprocessen.

PMF Mechanical heeft vestigingen in Uithuizen, Delfzijl, Schoonebeek en Zuidbroek en biedt werk aan ruim 190 medewerkers waarvan er ruim 160 in vaste dienst zijn.

PMF Pressure Equipment te Uithuizen
Hier houden wij ons bezig met de engineering, productie, testing en onderhoud van drukvaten en piping. Wij hebben een separate moderne productiehal voor roestvaststaal en duplex. Daarnaast zijn  er productiehallen voor koolstofstalen drukvaten en piping en een afdeling voor machinale bewerkingen.

raadpleeg onze website www.pmfmechanical.nl

PMF Mechanical Services te Delfzijl
In onze 12 meter hoge productiehal zijn wij in staat om zeer grote constructies, piping en kanaaldelen, skids, modules en apparaten te fabriceren. Naast vervoer over de weg kan men ook kiezen voor vervoer over water. Onze constructiewerkplaats ligt namelijk dicht in de buurt van water.

raadpleeg onze website www.pmfmechanical.nl

PMF Industrial Services te Schoonebeek
Vanuit deze vestiging wordt de industrie in en rond Emmen en het naburige olieveld Schoonebeek bediend. Deze vestiging is sterk in tank- en apparatenbouw, mechanische revisies, service en onderhoud en nieuwbouwprojecten voor de (petro)chemie, olie en gas- en andere procesindustrieën. PMF is gevestigd dicht bij de A37.

raadpleeg onze website www.pmfmechanical.nl

DJK Zuidbroek
DJK is een allround staalconstructie- en construction contractor die levert aan de bouw, infra, industrie en off shore en hiervoor ook het onderhoud verzorgt. De hoge constructiehallen liggen dicht bij de A7 en aan het Winschoterdiep zodat grote objecten zoals bruggen en grote skids via het water vervoerd kunnen worden. Met de aangrenzende coatings- en toeleveringsfaciliteiten vormt deze locatie een ideale omgeving.

raadpleeg onze website www.djkzuidbroek.nl

Bozo Trappenbouw te Zuidbroek
Bozo is een specialist op het gebied van interieur-, vluchttrappen en leuningen en met name spiltrappen. De trappen en leuningen worden geleverd aan de utiliteitsbouw, woningbouw en industrie.

raadpleeg onze website www.bozo.nl